Srpkinja se udala za ARAPSKOG MILIJARDERA, pa sad pokazala DJELIĆ LUKSUZA u kojem uživa, žene joj zavide, a ona poručuje: “UDAJA JE NAJBRŽI PUT DO BOGATSTVA”

0
214

Mi danas pišemo o Jeleni Bin Drai, srpkinji koja se udala za šeika sa kojim danas ima četvero djece. Ona se za njega udala prije skoro dvadeset godina, dok je još bila foto model, a tek je danas taj trend itekako popularan među maldim djevojkama.

Zbog toga veliki broj njih danas dosta ulaže u sebe, i traže poslove po Dubaiju kako bi se što više približili milijarderima, na bilo koji način. Imamo još jednu milijarderku iz Srbije, a ona se zove Anika Božić, koja je u Beogradu završila fakultet političkih nauka. Završila je i magistarski u Parizu.

Ona se udala za milijardera, Jusufa Al- Sarraja i živi u pravom luksuzu, a na svom i+Instagram profilu stalno pokazuje luksuz sa kojim je okružena. Njen nadimak je “Arapska princeza, ali kaže za medije da ima završen fakultet i da je obrazovana i kada bi se sutra razvela uzimala bi samo alimentaciju i jako brzo bi pronašla posao.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here