SRIJEMUŠ SNIŽAVA HOLESTEROL, ČISTI KRVNE SUDOVE I UBIJA KANDIDU: Ali samo ako ga ovako spremite – PROVJERENO DJELUJE (RECEPT)

0
308

Srijemuš je savršena biljka za holesterol, otkrio je travar Momčilo Antonijević. Rano proljeće je vrijeme kada se u šumama, ali isto tako i na gradskim pijacama može pronaći srijemoš. Ovo je nevjerovatno ljekovita i veoma ukusna biljka. Novinar i narodni travar, Momčilo Antonijević, je otkrio kako se koristi i za šta se ova biljka upotrebljava koja se u narodu naziva i divlji bijeli luk ili medvjeđi luk.

Nakon zimskog perioda, kada smo jeli velike količine masne hrane, koja ne djeluje dobro na naš kardiovaskularni sistem, srijemoš se pojavljuje bukvalno kao spasioc, koji će da očisti naše krvne sudove i pomoći našem srcu da normalno radi, rekao je Antonijević.

“Kako bismo postigli puni efekta i očistili naš organizam, potrebno je da jedemo srijemoš svaki dan, u kontinuitetu dvije sedmice”- naglašava narodni travar. Srijemoš može da se korsiti samo kao svjež. Ne može da se suši niti da se konzervira na bilo koji način, osim da se napravi tinktura.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here