ŠOK! MILI VARA ŽENU SA JOVANOM JEREMIĆ? Tajna prepiska prikazana u programu UŽIVO: Evo šta KOMPOZITOR šalje voditeljki (FOTO)

0
168

Aleksandar Milić Mili se nalazi u centru skandala nakon što se saznalo da on navodno šalje poruke Jovani Jeremić, a sve to je otkriveno tokom jutarnjeg programa kada je slikan Jovanin telefon. Naime, Mili i njegova surpuga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, ali, nakon poruka koje su isplivale, njihov brak bi mogao da bude jako ugrožen.

Naime, vijest da Aleksadnar Mili navodno vara suprugu je odjeknula na društvenim mrežama. Sve je počelo tako što je tokom emisije “Vikend jutro” telefon voditeljke Jovane Jeremić slikan, a kada je slika zumirana u inboksu se među prvima našla poruka za koju se smatra da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodovljivo podsjeća na Milija.

“A može i spa ako ti je do opuštanja. Mnogo nudim, ne valja- pisalo je u poruci, a ubrzo su uslijedili i komentari na mrežama: “Je li ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na djelu kako ženu vara sa Jovanom Jeremić?”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here