ŠOK FOTOGRAFIJA IZ 1991. GODINE USIJALA INTERNET: Da li je ovo SEVERINA ili neka glumica iz MEKSIČKE SERIJE?! – Na šta OVO LIČI POBOGU (FOTO)

0
274

Danas pišemo o Severini koja se udala za srpskog biznismena i bogataša Milana Popovića sa kojim je dobila sina Aleksanda, ali se njihova ljubav ugasila i došlo je do razvoda. Nisu ostali u dobrim odnosima a koplja su se lomila oko starateljstva nad njihovim sinom i bivšim supružici su javno blatili jedno drugo i iznosili prljav veš. Nakon toga se Seve upozala sa sinom poznatog pjevača Kebe, Igorom Kojićem.

Ali, na žalost ni ovaj brak joj nije uspio pa je Severina prije nekoliko mjeseci potvrdila da je ponovo razvedena i slobodna žena. Prije par dana je pjevačica proslavila svoj 50. rođendan i svi su oduševljeni sa njenim izgledom a sada su se pojavile slike koje su nastale na početku njene karijere koje su zapalile društvene mreže. Činjenica je da danas puno bolje izgleda nego kada je imala 19 godina a u komentarima se ljudi pitaju da li je na slici stvarno ona ili neka glumica iz španske serije kao što je Ružna Beti.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here