SNEŽANA JE TO TAJILA I PODRŽAVALA: Partner pjevačice nije ono za šta se predstavlja, pomogla mu je u CIJELOJ PREVARI!

0
579

Snežana Đurišić i njen emotivni izabranik Vanja Milošević su zajedno već godinama, a da pri tome čuvaju tajnu šarmatnog doktora. Naime, tajna Vanje Miloševića, iako potpuno bezazlena, je iznenadila domaću javnost. Poznati ginekolog, koji već godinama obavlja savjesno svoj posao, u javnosti se ne predstavlja pravim imeno. I dok čitava javnost ga poznaje kao Vanju, njegovo pravo ime je ustvari Jovan Milošević.

“Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja. Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neovično jer ispada kao da nešto krije”- rekao je izvor za “Alo”, dok Snežana zna da njen partner voli da ga oslovljavaju sa nadimkom, pa uvijek poštuje njegovu odluku, učestvujući tako sa njim u malenoj misteriji koja njegovo ime prati.

“Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak Vanja od djetinjstva. Jedino me majka zove imenom, a svi ostali nadimkom”- rekao je on.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here