SAMO ISKUSNI VOZAČI ZNAJU OVAJ TRIK, EVO ŠTA TREBATE URADITI KAD PADA KIŠA: Stakla vam neće zamagliti, jednostavan način

0
334

Ako imate problem sa zamagljenim staklima kada pada kiša, došli ste na pravo mjesto, u današnjem članku ćemo da vam pokažemo trik koji znaju samo iskusni vozači. Kako bismo klasičnom metodom odmaglili stakla, potrebano nam je i do desetak minuta, ako ne i više. Ali, da li ste znali da postoji jedan jako brži način.

Jedan mladić je na svom Youtube kanalu nizom eksperimenata uspio da dođe do najbržeg načina za odmagljivanje koji se ogledaju u ova četiri koraka:

– Kao prvo je potrebno da stavite grijanje na maksimum, a nakon toga uključite klimu. Treći korak je da isključite opciju unutrašnje cirkulacije vazduha i nakrakto otvorite prozore. Vaši prozori će se odmagliti u rekordnom vremenu. Pokušajte i sami da odmaglite prozore na ovaj način i uvjerite se u učinkovitost ovog trika. Mnogi nisu znali za ovaj trik, ali sada nakon ovog članka možete i da pokušate sami u svom automobilu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here