RUŠKU JAKIĆ NISTE NIKADA VIDJELI BEZ ŠMINKE SVE DO SAD: Isplivala fotka, mnogi su iznenađeni KAKO ZAPRAVO IZGLEDA! ZBOG OVIH SLIKA TRESE SE SRBIJA…(FOTO)

0
318

Danas pišemo o poznatoj srpskoj manekenki i voditeljici Ruški Jakić. Za nju se može reći da je neko ko je uvijek rušio tabue i predrasude, rado je pozirala u provokativnim pozama i pričala rado o svim temama. Kaže da svakodnedno sebi udjeli nekoliko komplimenata, a nedavno je gostujući u emisiji pokazala kako je izgledala kada je imala 18 godina.

Također je na kraju emisije zaključila da je grad pun izvještaćenih žena, i da se sve svelo na silikone, estetske zahvate i manjak pameti. Govori da je posebna i da nikaa ne bi boljela da izgubi svoj lični izgled, za kojim se muškarci i danas okreću.

Raška je uvijek privlačila pažnju sa načinom odjevanja i šminkanja. Dok joj neki zamjere da koristi previše jake boje, jedni joj se “klanjaju” za godine koje savršeno nosi. Ona danas ima 83 godine i može se vidjeti da se lijepo nosi. Na Instagramu se pojavila i slika bez šminke, pa procjenite i sami.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here