RUSKI NUMEROLOG OTKRIVA: MAJ DONOSI NEOČEKIVANE POTRESE, ALI ĆE ZA TRI ZNAKA BITI POSEBNO PAKLEN, NAJBOLJE BI BILO DA GA PRESPAVAJU!

0
691

Danas vam donosimo neke zanimljive činjenice, to jeste da šta trebat očekivati u mjesecu Maju. ŽNajavljuje se da će za neke znakove Zodijak ovaj mjesec biti jako uspješan, na svim poljima, dok će za neke biti los. Tamara Globa je ruska astrološkinja koja je otkrila koga to u mjesecu Maju očekuje teška basparica.

Škorpija- iako je poznato da uvijek stoje čvrsto na nogama, ovaj put se preporučuje da se ne zalijeću, i da novac ne troše bezveze. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i budu spremni.

Kada je Rak u pitanju, poznato je da je ovaj znak po sebi sklon trošenju novca, ali u maju im se preporučuje da se saberu i da ograniče kupivinu na ono što je prijeko potrebno. Ribe kao vodeni znak imaju dvije krajnosti, ili štediti novac ili ga trošiti. Savjet astrooga je da u maju ne krckaju ušteđevinu ni po razno i da vode računa o kućnim aparatima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here