RASIPA SE po beogradskim klubovima..OVO je stariji Vučićev sin, do sad ga nismo vidjeli, žene mu se BACAJU POD NOGE! (FOTO)

0
818

Aleksandar Vučić je uradio puno za Srbiju u proteklih nekoliko godina i to ne samo da gledamo finansijske jednokratne pomoći koje svako malo dijeli, nego i to da je poprilično izgradio Srbiju u posljednje vrijeme. Novi putevi, brza pruga Beograd- Novi sad, povećao je penzionerima penzije, a osnovice plata u državnom sektoru su povećane jako veliki broj puta.

Isto tako je doveo i dosta stranih investitora u državu, a samim time i standar građana je itekako u posljednje vrijeme skočio. Njegov privatni život je uvijek bio tajnovit, a to je i normalna stvar, kada se zamjerio Veljku Belivuku i cijeloj mafiji u Sri+biji koju je stavio pod ključ, tako da opreza nikada ne treba da bude dosta.

Zna se da je u braku sa Tamarom, sa kojom ima i malog sina, i kćerku iz prvog braka, kao i sina Danila, koji je danas odrastao mladić. Za njega kruže priče da se družio sa opasnim momcima i da je na splavovima bio do jutra.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here