PROLAZNIK UGLEDAO JEZIV PRIZOR U KOLIMA, LEŠ MUŠKARCA JE VISIO PREKO SJEDIŠTA: POLICAJCI NISU MOGLI DA VJERUJU KADA SU OTVORILI VRATA (FOTO)

0
320

Do sada smo imali prilike da čitamo mnoge vijest, ali ova koja se dogodila u britaniji u gradu po imenu Eli je privukla pažnju iz više razloga. Naime, kako mediji prenose, policija je primila poziv od čovjek koji je prijavio da je u jednom automobilu ugledao kako neko u tepihu umotanom prevozi nešto nalik na tijelo.

Ta osoba je zvučala zabrinuto kako je rekla policija, istakla je kako su cipele pantole bile preko prednjeg naslonjača i kako se jasno mglo vidjeti sve, i da smatra da je eko nastradao i da je vrijeme da policija da reaguje policija dok se nisu udaljili iz grada.

Policija je automobil pronašla u rekordnom vremenu, a onda su ugledali da se radi o jednom šarmantnom gospodinu koji je zapravo lutka i koji je služio za animaciju djece na rođendanskoj zabavi. Policija se nasmijala, ali je isto tako rekla da to nije prikladan prevoz i objasnila situaciju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here