POSLIJE 13 GODINA BRAKA SA ŠEIKOM, NAŠA MANEKENKA OTKRILA POZADINU SVEGA: Jelena bin Drai se nije odrekla pravoslavne vjere, međutim, ŠEIK JOJ NE DA OVO! (FOTO)

0
548

Prošlo je punih 13 godina otkako su manekenka Jelena Jakovljević i arapski biznismen Said Bin Drai uplovili u bračne vode. Sve “nevrjerne Tome” koje su tvridle da “od tog posla nema ništa” Jelena i Sadi su demantovali na najbolji način- još su u sretnom braku.

“Vjenčali smo se 4. aprila, u četiri poslije pode. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kada igra je polo 4, a želimo četvero djece”- rekla je Jelena u intervjuu za medije, prvom koji je dala nakon što je postala Jelena Jakovljević, žena Saida Humaida Ahmeda Bin Draia.

Zbog veliko interesovanja medija par je sklopio brak u najvećoj tajnsoti, krajem decembra 2007. godin. Svečanom činu, koji se odigrao u porodičnoj kući Saidovog oca, prisustvovao je uži krug familije. Svadbena ceremonija za trista zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva svijeta, organizovana je početkom aprila. Tom prilikom su ispoštovali brojni običaji, kako arapksi.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here