OVO MORATE VIDJETI! MUŠKARCIMA POPADALE VILICE KAD JE JOVANA OKRENULA LEĐA! Voditeljka u TANGA farmerkama, šok izdanje u jutarnjem! (FOTO)

0
450

Jovana Jeremić je poznata po toem da uvijek privlači veliku pažnju javnosti, ne samo zbogsvojih oštrih izjava, nego i zbog neobične pojave. Tako je i ovoga puta sve gledaoce iznenadila sa stajlingom koji bi se malo koja voditeljka usudila da ponese, pogotovo u jutarnjem programu. Ona je u “Vikend jutru sa Jovanom Jeremić” nosila tange farmerke.

Ona uvijek tokom emisije ustaje i šeta po studiju, a kada je to danas uradila i okrenula leđa kameri, mnogima su, kako fanovi navode, “popadale vilice”. Isto tako je uz to imala i crnu majicu koja je istakla njene grudi. Do sada svi koji su pratili Jovanu Jeremić, bilo to na društvenim mrežama ili putem programa koji vodi teško mogu da budu izenanađeni sa ovim.

Svi su navikli da se ona pojavljuje u suludim odjevnim kombinacijama, tako da su se mnogi i već navikli da od nje vide neku ovakvu ludost, ali to je naravno ono što privaliči najviše pažnje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here