OVO MLIJEKO JE OPASNO, NE KUPUJTE GA! DOKTOR VOJA OBJASNIO – RAZARA SRCE I DIŽE HOLESTEROL, A IMA GA U SVIM PRODAVNICAMA!

0
482

U današnjem članku pišemo o jako korisnoj temi, koje je povezana sa zdravljem. Govorimo o nekim namirnicama koje unoismo svkoag dana u organizam, a nismo ni svjesni koliko su one opasne po naše zdravlje. Tako je poznati srpski gastroenterolog prof dr. Vojislav Perišić rekao o K1 mlijeku i njegovim pozitivnim, ali i negativnim dejstvima na ljudsko zdravlje.

Rekao je da male krave, koje se zovu u narodu bušice daju najzdravije mlijeko, poznatije kao A2 mlijeko. Jako je zdravo i ne opterećuje želudac tokom varenja. Velike krave prave A1 mlijeko, koje samo po sebi nije tako dobro. Gdje pronaći pravo A2 mlijeko? On je rekao da je najbolje mlijeko u Engleskoj, Francuskoj i na Islandu. Također je istakao da nije opasna mliječna masta za srce i holesterol, te je naveo da je sirutka jako zdrava. Da li vi redovno konzumirate mlijeko, i ako da, za koje se odlučujete? Pišite nam ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here