OVO JE SRAMNO! Tiktoker na društvenim mrežama ISMIJAVA smrt mlade Kike: “Sad sam joj se izvinio, a ona IGNORIŠE” Postupak koji je FRAPIRAO SVE!

0
403

Vjerujemo da ste do sada čuli da je poznata jutjuberka Krisitna Kika Đukić preminula prije dva dana u Beogradu. Međutim, sada se oglasio jedan tiktoker iz Hrvatske koji se zove Antonio Oroz. On je šokirao sve kada je postavio tiktok namjenjen Kiki.

Rekao je sljedeće: “Jučerašnja smrt jutjuberke Kike je u meni probudila isti osjećaj kada je umro Kobi Brajant. Žešće me boli briga”- rekao je kroz smijeh. Nakon velikog broja osuda, obirsao je video, pa je uskoro postavio i novi, ništa manje sraman. “Okej, moj prethodni video je bila šala povofom preuranjene smrti Kike. To sam shvatio i poslao sam joj izvinjene u inboks, ali me ignoriše”- rekao je on.

I taj snimak je naravno prikupio veliki broj negativnih komentara i ljudi nisu mogli da vjeruju šta od njega čuju. Zaista je pretjerao i bez ikakve potrebe je napravio ova dva klipa. Šta vi mislite o tome, pišite nam ispod!

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here