OVO ĆE VAM POPRAVITI DAN! MLADA ULETJELA U SALU I ZAPJEVALA, A KADA JE KUM TO VIDIO PREBLIJEDIO JE!SVI GLEDAJU SNIMAK SA SVADBE I NE VJERUJU KAKAV SE DESIO OBRT…

0
358

Svi smo navikli da vidimo neke smiješen događaje sa vjenčanja koja se događaju na Bakanu, a komični su. Danas vam donosimo priču o jednom gospodinu koji se zove Paul Soproni, koji dlaze iz Velsa i ima 40 godina. Zamolio je svoju djevojku, sa kojom je već dugo u vezi da mu bude supruga, a ona je to odbijala.

Kada je počeo gubiti nadu, ona je odlučila da mu priredi iznenađenje. Pa je tako došla na ideju da ona njemu spremi iznenađenje i da mu organizuje vjenačnje sa dviej drugarice, a on je trebao da bude kum.

Sve je bilo baš onako kako je zamislila, a on je došao da obavi dužnost kuma, a nakon sam par minuta je njegova djevojka ušla u vjenčanici, a njemu se umao nisu noge odsjekle. Pjevala mu je pjesmu, nakon toga pala na koljena i zaprosila ga. On je rekao ne i počeo da bježi, a ona je doživjela šok, kao i svi prisutni. Nakon toga se vratio i rekao da se šali.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here