OVAJ 20 GODINA NESRETAN PAR POKUŠAO DOBITI DIJETE, A POTOM SE ONA JEDNOG DANA VRATILA OD DOKTORA I REKLA NEŠTO RADI ČEGA JE KAO MALO DIJETE PLAKALA – EVO O ČEMU SE RADI!

0
270

Kada pomislimo da odustanemo od naših snova koje smo imali i da mislimo da tu nema više nade, dogodi se baš nešto suprotno što nam da dodatnu motivaciju i snagu. Baš se to dogodilo jednom paru iz Luizijane. Naime, davne 1995. godine su se vjenčali Čak i Udona Herbet, koji su odlučuli da brzo osnuju svoju porodicu, ali, njihovi snovi s urušeni kada su saznali da ne mogu imati djecu. Embrione je odbacivalo Udonino tijelo, doktori su saopštili, a slomljeni su bili kada su za ovo čuli.

Isto tako su dosta studenata sa razmjene ugostili kod sebe, a oni su radili bejbisiting, te su djecu svojih rođaka voljeli i pokušavali su u svom život ispuniti prazninu kroz mnoge stvari sa drugom djecom. Ali, 2016. godine u januaru, Udona je počela osjećati vrtoglavic i pojavili su joj se u stomaku grčevi. Nikada nije pomislila da je trudna, pa se uplašila da nije ono najgore. Osjetila je muninu ali i neki simptomi koje nije smjela ignorisati.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here