ONA U MAŠINU ZA VEŠ UVIJEK DODA KAŠIČICU BIBERA: Evo kakva joj odjeća bude poslije pranja – REZULTAT OSTAVLJA BEZ TEKSTA

0
158

Savjeti koje vam donosimo u današnjem članku ćemo vam pomoći da vaša odjeća vrati stari sjaj i izgleda kao da je tek kupljena.

Crni biber

Potrebno je da dodate kašikicu mljevenog crnog bibera u mašinu zajedno sa deterdžentom za pranje. Biber stavite direktno u mašinu, a ne u odjeljak za deterdžent i uključite hladno pranje. Biber djeluje kao šmirgla i samim tim uklanja ostatke sapunice sa odjeće.

So

Ako sipate par kašikica soli u mašinu za pranje veša, imat ćete isti efekat. Ovo će sprječavati da se saunica zalijepi na vlakna odjeće, pa će ona moći da zablista u punom sjajnu.

Sirće

Ovo je sjajno sredstvo da uklonite štetne ostatke sapuna. Istovremeno djeluje i kao prirodni omekšivač. Kada sljedeći put budete prali veš, dodajte šolju sirćeta i miris će nestati kada se osuši odjeća.

Limun

Možete da dodate i sok od limuna kao alternativu. OVaj moćni sok će vratiti život i odjeći koja je najviše izblijedila. Ovi sastojci su jeftini i vaša odjeća će biti zahvalna.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here