ONA JE SAN SVAKOG PACIJENTA, SVI SE BORE DA IH ONA NJEGUJE…OVAKVU MEDICINSKU SESTRU DO SADA NISTE VIDJELI! Tara je potrošila 200.000 eura na plastične operacije i HOĆE JOŠ! (FOTO)

0
361

Danas pišemo o jednoj Australijskoj medicinskoj sestri koja se zove Tara Džejn Mekonahi, koja je potoršila više od dvjesto hiljada eura na plastične operacije. Ona se prije nekoliko godina proslavila kada se poajvila u emisiji Botched u koju je došla kod poznatih plastičnih hirurga kako bi joj povećali grudi. Oni su je odbili i savjetovali su je da se psoveti mentalno ali i fizičkom zdravlju, ali je ona riješila da zanemari te prijedloge i da nastavi dalje sa operacijama.

Ona je do sada već peti put povećavala grudi, šest puta operisala nos, a filere i botokse, prema soptstvenom priznanju više i ne broji. Na Instagramu je prati veliki broj ljudi, a sada su je paparaci uslikali kako bi prikazali kako zaista izgleda. U članku možete da vidite kako ona zapravo izgleda na slikama koje vam donosimo. Šta vi mislite o ovoj medicinskoj sestri, i da li bi voljeli da vas ona služi kada bi zaglavili u bolničkom krevetu?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here