ONA JE RODILA ANĐELINU DŽOLI! GLUMICA NASLIJEDILA LJEPOTU OD SVOJE MAJKE, KOJA JE IMALA UŽASAN ŽIVOT PORED OVOG ČOVJEKA… (FOTO)

0
412

Poznata pjevačica Anđelina Džoli je po mnogima najljepša žena na svijetu, ali isto tako ne znaju da ona jako liči na svojh majku Maršelin Bertnar, pa je očigledno da je od nje naslijedila ljepotu. Ove godine njena majka bi imala 70 godina, a i ona se kao kćerka bavila glumom. Sa samo 20 godina se udala, a u čitavom braku nije imala sreće.

Imala je dva pobačaja prije nego što je rodila prvo dijete. Prvo je dobila sina, Džejmsa Hejvena, a nakon dvije godine i Anđelinu. Voijt i Maršelin su se rastali 1976. godine, a zvanično su se razveli nakon 4 godine zbog njegove nevjere. Maršelin je otkrila da ju je muž varao na svakom koraku. Nakon njega je ušla u emotivnu vezu sa Biliom Dejom sa kojim je bila 11 godina.

 

 

Pred kraj života ona nije pričala o svojoj privatnosti i nije davala nikakve intervjue. 2007. godine je preminula, a Anđelia je nakon toga o svojoj majci govorila: “Moja baka je jako mlada umrla, pa je mama mislila da će se to i njoj dogoditi.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here