ODMAH POGLEDAJTE U LIČNU KARTU! Zbog propusta na njoj možete platiti 50.000 rsd, zaglaviti ZATVOR ili će vam BLOKIRATI račun!

0
794

Kako ste i sami mogli da zaključite danas se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, a koja se odnosi na lična dokumenta, tačnije na ličnu kartu, a vjerovali ili ne ukoliko se desi da vas policija uhapsi, a vama lična karta nije produžena, onda se može desiti da budete kažnjeni novčanom kaznom i do 50 hiljada dinara. Mi van danas donosimo priču jedne beograđanke koja je upravo vezano za ličnu kartu imala neprijatno iskustvo.

Naime, ona je za domaće medije rekla sljedeće: ”Stigao mi je mejl sa obaveštenjem da mi za mesec dana ističe rok važenja lične karte i upozorenjem da će mi račun nakon isteka važenja lične karte biti privremeno blokiran dok ne produžim taj dokument”, rekla je ona pa je dodala: “Prvog dana pošto mi je istekla lična karta račun mi je blokiran. Iz banke su me o tome obavestili putem mejla i poručili da mogu samo da primim novac na račun, ali ne i da uzimam sa računa. Ja sam im rekla da sam predala zahtev policiji za produženje lične karte i da sada čekam da mi izdaju taj dokument”, rekla je ova djevojka, koja je za kraj dodala:

”Iz banke su tražili da im slikam i pošaljem samo potvrdu iz policije da sam predala zahtev da mi se produži lična karta. To sam i učinila i oni su odmah skinuli blokadu sa računa. Kako su mi rekli u banci, to im je mera bezbednosti kako neko ne bi zloupotrebio moja dokumenta i podigao novac sa računa”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here