OČISTITE RADIJATOR ZA SAMO PAR MINUTA, treba vam samo 1 SASTOJAK: Izgledat će skroz bijelo i bit će kao nov, SVIMA DJELUJE

0
323

Uz pomoć današnjeg članka, sve tvrdokorne i stare mrlje će nestati u roku od par minuta. Kako učiniti da radijatori opet budu bijeli i kao novi? Zapravo, to je moguće postići za samo nekoliko minuta i to potpuno neočekivanim sredstvom. Možete reći dosta toga lošeg za društvene mreže, ali prav istina je da sa njih potiče mnogo sjajnih trikova i savjeta. Takav je i ovaj o kojem danas pišemo, sa Fejsbuk grupe koja okuplja fanatike čišćenja koji su spremni da probaju sve moguće i nemoguće kako bi postigli vrhunski sjaj i čistoću svog doma.

Ova žena tako je otkrila na koji način ona čisti svoje radijatore i vraća im prvobitni sjaj, a za to joj je potreban vjerovali ili ne omekšivač za veš. “Uzela sam malo tople vode i u nju sam dodala malo omekšivača za veš i na kraju sam sve ubacila u bočicu sa raspršivačem, prsnula na radijator i obrisala krpom. Sve tvrdokorne i stare mrlje su nestale u roku od nekoliko minuta, a moj stari radijator izgleda ponovo kao nov”, ponosno je rekla ova žena.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here