NJU ZOVU SRPSKA MONIKA BELUČI, EVO KAKO IZGLEDA ŽENA DRAGANA BJELOGRLIĆA: U BRAKU JE S NJOM 26 GODINA, OČI ĆE VAM STATI KAD JE VIDITE! (FOTO)

0
424

Dragan Bjelogrlić je jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, koji je postao poznat kada je u seriji Bolji život, koja je sigurno jedna od najgledanijih na našim prostorima, igrao ulogu Bobe Popadića. Nakon toga je ostvario niz uloga u mnogim filmovima i serijama a u posljednjih par godina ga režija sve više privlači. Uspješan je i u tom poslu a to pokazuje i njegovo najnovije djelo film “Toma”.

Kada je u pitanju njegov privatni život, kao i većina javnih ličnosti on pokušava da ga sakrije od javnosti i medija, ali je poznato da je u braku od 1996. godine sa Majom koja je u Beogradu studirala da odsjeku engleskog jezika i knjiženovsti. Nakon vjenčanja, Maja se posvetila porodici. U javnosti se rijetko pojavljuje. Mnogi je zovu i srpska Monika Beluči jer svi ostaju zasljepljeni sa njenom ljepotom. U članku možete i da pogledate sliku i da procjenite sami kako ona izgleda i da li je opravdano što je tako zovu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here