“Nisam ja mogao ostati u drugom stanju za nju..” PETAR GRAŠO PRVI PUT PROGOVORIO O RASKIDU SA DANIJELOM…

0
409

Početkom ove godine Petar Grašo je objelodanio vijest da je Hana u drugom stanju, a u februaru su stali i na ludi kamen. Vjenačnje je pred velikim brojem prijatelja i rodbine održano u Splitu. Nakon toga su otputovali i na medeni mejsec, a da bi bili daleko od medija, njih dvoje su odlčili da se presele u Zagreb. Izbjegavaju medije i definitivno ne žele da se previše medijski eksponiraju.

Petar Grašo je bio zatvoren za medije sve do prije nekoliko dana, i napokon je odlučio da stane medijskim naklapanja, te da da svoje viđenje u cijeloj ovoj priči. Zna se dobro da je cijela javnost, kao i obični ljudi u komentarima na društvenim mrežama stalno bila na DAnijelinoj strani, dok je on bio u cijeloj priči crna ovca.

“Kod nas je sve jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komenarišem niti šta da kažem za sve tesktove o nama koji su se pojavili u medijima”- rekao je on i dodao: “Zanimaju me komentari stručnih ljudi. Razmijem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, jer nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafića”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here