NEKO PIJE IZ CIPELE, NEKO 24 PUTA PJEVA JEDNU PJESMU: Oni su kraljevi bakšiša, na jednom veselju zarade i do 50.000 €! (FOTO)

0
380

Naš narod je poznat po tome što voi dobre zabave i uživo muziku Tada se troši mnogo novca i pjevači ostvaruju velike honorare, i tako imamo i nekoliko kraljeva i kraljica bakšiša. Darko Lazić je tako jednom prilikom zaradio 50.000 eura bakšiša. Rekao je da često pjeva na romskim, rumunskim i vlaškim svadbama gdje zaradi najviše.

Tea Tairović je jednu pjesmu pjevala 47 puta u Beču, ali je zato zaradila 14.000 euura bakšiša. Šerif Konjević je jednom prilikom toliko zaradio novca, da su mu ga stavljali svuda po tijelu, da nije ni sam znao koliko je dobio. Đani isto tako je jednom zaradio 15.000 eura zajednu pjesmu i pio je iz cipele.

Ljuba Aličić je jako dobro prošao kada je nastupao sa poznatim kolegama gdje su svi zaradilidobar novac, ali se njemu posrećilo sa 25.000 eura za pjesmu “Njen oproštaj”. Pjevače koje isto tako treba spomenuti su Aleksandra Mladenović, Tijana Milentijević i Zlata Petrović, koje su bez po muke zarađivale na hiljade eura.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here