NASPITE MALO OMEKŠIVAČA DIREKTNO U VODOKOTLIĆ: Domaćice kažu da je rezultat fascinantan, DA LI STE VEĆ PROBALI OVAJ TRIK?

0
620

Mrs Hinch koja je popularna britanska influensekra je pokazala svojim ganovima kako sa omekšivaćem pere i kuhinjsku subopjeru koja nakon toga blista i mišre na tek oprano rublje. Ona prvo začepi sudoper i u njega ulije sva puna čepa omiljenog omekšivača, pa ravno iz kuhala za vodu doda i vruću vodu.

“Ostavite omekšivač da djeluje četiri sata, pustite vodu iz sudopera i spužbom očistite ako je ostalo prljavštine”- kaže ona.

Pranje prašnjavih radijatora

Jedna žena na TikToku je pokazala kako sa spužvom, omekšivačem i vrućom vodom. pere prašnjave radijatore. Omekšivač za veš na prašnjavom i starom radijatoru izgleda sada kao nov i odlično miriše.

Brisanje prašine

Još jedna korisnica TikToka je pokazala svoj jako jednostavan trik kako sa omekšivaćem sprječava da se prašina sakuplja na lajsnama vrata. Potrebno je da naspete malo omekšivača na krpu i da prebrišete, rekla je ona. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here