NAŠA POZNATA PJEVAČICA NAPADNUTA U RESTORANU, USRED BEOGRADA- Prijetio da će je zaklati- PRIŠAO JE MOME STOLU I PITAO ”ZNAŠ LI TI KO SAM JA”- Tek sada nisam mirna (FOTO)

0
188

Vjerujemo da ste do sad vidjeli vijest da je poznata pjevačica Sandra Afrika napadnuta u restoranu, kada joj je prišao nepoznati muškarac i upitao je “Znaš li ti ko sam ja”. Ona nije znala šta je htio. Na sreću policija je odmah došla i muškarac je uhvaćen. Pjevačic je rekla da je taj muškarac prijetio svima koji su u njenoj blizini preko društvenih mreža, i rekla kako tek sada nije mirna, a jedan izvor blizak pjevačici je otkrio:

“Sandra je sjedila u resotranu kada je taj muškarac pozvao. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali”

Njen menadžer je rekao: “Urpravo se dogodio incident, sva sreća pa je u resotranu bilo više ljudi. U pitanju je nepoznat čovjek koji Sandru proganja već godinu dana. Mene je zvao i poručio je da će je zaklati ako mu se ne javi na telefon.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here