NAROD U SRBIJI BJESAN NA NEDU UKRADEN- NJEN KOMENTAR IZAZVAO OGROMNE NEGATIVNE REAKCIJE- OVO JOJ NIKAKO NIJE TREBALO (FOTO)

0
237

Ovogodišnje takmičenje za izbor za Pjesmu Eurovizije je počelo, a u utorak je bila prva polufinalna večer, a u četvrtak će biti i druga kada treba nastpiti i predstavnica Srbije Konstrakta. Pjevačica Neda Ukraden je putem društvenih mreža poželjela sreću sprskoj delegaciji. Urednica zabavnog progama RTS-a, Olivera Kovačević je napisala na društvenim mrežama sljedeće:

“Konstrakta nastupa u četvrtak! Men sana! Pozdrav iz Kanade”. Nije trebalo dugo da krene mnoštvo komentara upućenih Nedi: “Licemjeru, sjećamo se kada si joj dala na Beoviziji 0 poena, kako te nije sram?”. Neda je navela razlog zbog čega Konstrakti nije dala poene: “Ona ja zaslužila 12, nisam joj dala jer sam htjela da druge nagradim, bolje da joj ne dam ni jedan bod ako ne mogu 12”- rekla je on tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva. Kakvog ste vi mišljenja, da li je ovo bio valjan razlog? Možete da nam pišete u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here