Mozgalica: U kojoj kući je čovjek koji je upravo pobjegao iz zatvora?

0
580

U današnjem članku smo za vas pripremili jednu jako zanimljivu i zabavnu mozgalicu. Mozgalice su jako dobre za razvijanje i vježbanje moždanih vijuga. Jako je bitno da trenirate svoje moždane vijuge.

Tako da bi bilo jako dobro kada bi uspjeli svaki dan riješiti barem jednu mozgalicu, ili matematički zadatak, test inteligencije, test ličnosti… bilo šta, te tako održavati mozak u “kondiciji”. Jako su dobre za djecu, ali i za odrasle također. Na društvenim mrežama možete pronaći mnogo zanimljivih mozgalica. Također, pored toga što su korisne za mozak, mozgalice znaju biti i jako zabavne te vam mogu upotpuniti vrijeme.

Pogledajte današnju mozgalicu i pokušajte je riješiti! U kojoj kući je čovjek koji je upravo pobjegao iz zatvora? Ukoliko niste uspjeli odgonetnuti, jako je lako. Primjetiti ćete da dva automobila stoje isto, a samo jedan različito. Pogledajte ponovo fotografiju. Da, zatvorenik se krije u krći A, jer je to jedina kuća sa automobilom koji je okrenut ka ulici, kako bi mogao brže pobjeći.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here