Mozgalica: Koliko se rupa nalazi na ovoj majici?

0
539

U današnjem članku smo za vas pripremili jednu jako zanimljivu mozgalicu. Ukoliko želite da se zabavite, mozalice su pravo rješenje. Mozgalice upotpunjuju vaše vrijeme i čine ga zabavnijim, a uz to također razvijate svoje moždane vijuge. Također, rješavanje bilo kakvih mozgalica, testova zapažanja, otpičkih iluzija, matematičkih zadataka, sve to pomaže da razvijate vaše moždane vijuge.

Ove mozgalice možete rješavati i sa djecom, tako ih podstičete da što više razmišljaju i uključe svoje moždane vijuge. Kada budete rješavali ovu interesantnu mozgalicu sigurno ćete više puta promijeniti svoje prvobitno mišljenje. Pogledajte ovu fotografiju, koliko rupa se nalazi na ovoj majici?

Zadatak nije baš tako lagan kao što se čini na prvi pogled, zahtijeva mnogo koncentracije. Skoncentrišite se dobro pogledajte sliku i odgovorite na pitanje.
Mnogi ljudi su dosta griješili kod ovoga, jer daju odgovor odmah na prvu, a nisu dobro razmislili. Jeste li dobro pogledali sliku i razmislili? Koliko vidite rupa na majici?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here