“Moraće da unajmi OBEZBJEĐENJE, nigdje ne ide sama”: Nakon incidenta oglasile se KOMŠIJE Sandre Afrike

0
53

Nakon što je Sandra Afrika preživjela napad posesivnog fana iz Hrvatske, koji je prijetio i njenoj porodici, komšije govore da je viđaju jako zabrinutu. Kako njene komšije tvrde, pjevačice će morati da angažuje obezbjeđenje.

25, April, 2022, Belgrade – Singer Sandra Prodanovic – Sandra Afrika is leaving the SUP Novi beograd where she gave a statement regarding the physical attack on her. Sandra Prodanovic – Sandra Afrika. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
25, april, 2022, Beograd – Pevacica Sandra Prodanovic – Sandra Afrika izlazi iz SUP-a Novi beograd gde je dala izjavu povodom fizickog napada na nju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

“Mora da angažuje obezbjeđenje. Javne ličnosti imaju takve probleme jer su na meti manijaka, a pitanje je da li će vas neko u lokalu gdje uživate ili nastupete zaštititi. Ona je atraktivna i lijepa i tim prije se za nju lijepe budale. Menadžer je uz nju sve vrijeme, ali mislim da bi trebalo da ima čovjeka koji će o njenoj bezbjednosti voditi računa makar neko vrijeme”- rekao je stariji gospodin iz Sandrinog kompleksa.

Djevojka koje živi u ulazu pored Sandre govori da je ovih dana viđa zabrinutu.

“Nikom nije prijatno da ga neko napada i prati. Taj čovjek je vjerovatno bolestan, pa i ne čudi što je ovih dana viđam zabrinutu i potištenu… Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here