Mnogo se polemisalo o promjeni spola: NA INSTAGRAMU OBJAVLJENA SLIKA DENIZ DEJM IZ OSBNOVNE ŠKOLE, evo kako je izgledala (FOTO)

0
732

Mnogo se pričalo da je najkontroverznija učesnica Zadruge, Deniz Dej, u prošlosti bila muškarac, a sada su osvanule i slike iz djetinjstva koje govore da je ona zapravo djevojčica od rođenja. Na njenom Instagramu su osvanule slike kada je ona bila slatka djevojčica sa plavom kosom.

Malo je onih koji bi je prepoznali, kada bi vidjeli plavu kosu, ali jedna stvar po kojoj je prepoznatljiva i dan danas datira iz djetinjstva. Naime, njen stav tokom poziranja za slikanje se nikako nije promjenio. U opisu slike iz djetinjstva je napisala: “Pozdrav za hejtere i za nilske konje”.

Deniz je definitivno uspjela da pokupi velike favorite tokom ove sezone Zadruge. Mnogima je postala draga zbog svog stava i zbog toga što svima odgovara na njoj poseban način. Isto tako je uspjela da zajedno sa Janjušom priredi šou, kada su se možemo reći “muvali”. Za njih dvoje se može reći da umiju da naprave šou.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here