MILION ŽENA JE POLUDJELO ZA OVIM ŠAMPONOM, SAMI GA NAPRAVITE: Kosa će postati sjajna, brže će rasti i duže ostaje čista!

0
191

Kako da napravite domaći šampon za kosu, ovaj je sasvim prirodan, bez hemikalija, a recept je pogledao veliki broj ljudi. Izbor šampona je u većini slučajeva izazov, morate da posmatrate svoj tip kose, čitav sastav, razmišljati o hemikalijama, a i vi ste sigurno napravili više puta grešku i pokajali ste što ste za neki šampon dali veću svotu novca. Ako volite priroda način njege ljepote, donosimo vam recept za domaći šampon koji je pregledalo na Youtube-u preko milion ljudi, a ne sadrži hemikalije.

Pravi se od pet sastojaka, koristi se dva puta sedmično, a kosa će postati sjajna, rast će brže i duže će ostati čista. Sastojci koji će vam biti potrebni su: jedna polovina šolje kokosovog ulja, jedna polovina šolje kastilskog prirodnog tečnog sapuna, jedna kašika ulja vitamina E, dvadeset kapi eteričnog ulja lavande, jedan kašikica praha piskavice i deset kapi eteričnog ulja ruzmarina.

Ostatak pročitajte na linku OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here