Mia Borisavljević uništava brakove ovom fotografijom: Tigrica, bez šminke, a tek vidite koga strastveno grli na fotografiji

0
1370

Mia Borisavljević bez dalke na jesziku ispričala je kako joj je u braku sa suprugom, budući da su oni ujedno i poslovni partneri ddakle u poslu.

screen-shot-10-07-19-at-04-59-pm-001

Bojan je u sebi oduvijek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti rekla je ona. Ona ne bi radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bi “ajde da se nas dvoje ne blamiramo” ni ti ni ja, mi lijepo pričamo – kaže ona . I veoma su kreativni. Nije im tenzija u kući, jer oni i rade i žive zajedno, eto, to im je kao neka igra. Ona nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ona je analitična osoba i veoma teška i uvijek je tražila šta tu ne valja kada joj se neko sviđa. U Bojana je zaljubljena, tu nije bilo analize – priznala je Mia u emisiji “Premijera – Vikend specijal”..

Mia Borisavljević ispričala kako joj je u braku, pa prokomentarisala estradni rat Lune i Kaće Grujić

Ono što danima privlači pažnju jeste estradni rat Katarine Grujić i Lune Đogani, a pjevačica nije mogla da ne kaže kako pjesmu pobjednice “Zadruge 2”, tako i ono što se dešava oko toga

Čula je njenu pjesmu, svi su je čuli i ko je htio i ko nije, ona je u centru svega priznala je Mia. Ona Lunu zna odavno, kao djevojčicu, Anabela i ona su snimile i pjesmu… O Zadruzi, njenom privatnom životu ne mogu da pričam, ali o muzici, kad se radi o tome, uvijek sam tu da podržim. Što se tiče karijere, ja joj želim uspjeha, a publika će prepoznati ko je tu pjevač, a ko nije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here