“MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI”: 40 godina se šutjelo kako je nastala ova najpoznatija scena iz našega filma- EVO KAKO SE SVE DESILO- OVO NISTE ZNALI (FOTO)

0
460

Vjerujemo da se mnogi sjećaju filma “Varljivo leto 68”, a koji je ostao poznat po sceni kada je glumac Slavko Štimac, za grudi uhvatio lijepu pekarku Jagodinku Simonović, i ta scena spada u jednu od najpoznatijih scena u srpskoj kinematografiji, ali malo ko zna da se iste te scene glumac i stidio.

“Film govori o studentskim demonstarcijama iz 68. Pitao bih tej kada bi te pitali za “Mesi, mesi neće ništa da ti škodi” deset hiljada puta. Kada god me sretnu “Ee, Jagodinka”. Na neki način mi je neprijatno što se taj film pamti po toj sceni”- rekao je on jednom prilikom.

Rekao je da sve ljubavne scene u filmovima niej rado snimao i da tu nema nikakve hemije, on smatra da za takvim scenama i nema neke stanovite potrebe, a je jop dodao neke stvari u vezi scene sa Jagodinkom: “Ta scena je ispala onako kako sam očekivao. To je očigledno ono što sve zanima najviše. Mene je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to sve vremenom navikne”- rekao je glumac.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here