LJUBINKA ČIM JE NAPUNILA 18 UDALA SE ZA BRATA, A SVADBA JE “LUDILO”: Cijeli grad pozvan na veliko veselje, mladoženja doveo 73 kuma! (VIDEO)

0
391

Danas pišemo o Šantel Kijel, koja ima samo 18 godina i koja se udala za svog rođaka Džima Tokena. Cijela ceremonija je uređane po romskim običajima, jer su i oni sami svakako iz ovog manjinskog dijela stanovnika Irske. Ovo njeno vjenčanje je prikazano u emisiji “maj big fet veding, a inače oni su kao što smo saopštili pripadnici lutajućeg naroda, odnosno roma iz države.

Ali, njihovo vjenčanje nije bilo specifično po tome, što su oni sestra i brat, nego što je vijeli grad bio pozvan na njihovo vjenačanje, a njena vjenčanica je bila ukrašena sa preko dvadeset hiljada kristala. Šantel je inače imala najmanje sedam djeveruša, a mladoženja je na vjenčanje doveo sedamdeset tri kuma.

Telma Madin je poznata dizajnerka koja je osmislla vjenčanicu, a evo šta je rekla irskim medijima povodom svega toga: “Djevojke su ovdje u Katkilu jako ugledne. Mi volimo reći da se irski “putnici” vraćaju 50 godina unazad, ali djevojke iz ovog mjesta idu 100 godina znazad. Oni su svi jedna porodica i milim da je to razlog zbog čega je ovo mjesto toliko bogato”- saopštila je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here