LEGNEŠ SA ŽENOM LJEPOTICOM, A PROBUDIŠ SE PORED AKREPA- INTERNET GORI ZBOG NEVJEROJATNE TRANSFORMACIJE- ZBOG OVOGA TREBA ZABRANITI ŠMINKANJE (VIDEO)

0
224

Poznato je da dosta žena u svijetu ulažu mnogo truda u svoj izgled, pa tako i sredstava. Mnoge žene pomoću estetskih operacija mijenjaju svoj izgled. Jedna korisnica Tiktoka Valerija Veronima je skupila veliki bro pratilaca na ovoj mreži zbog sovjih izvanrednih šminkerskih vještina koje sve zabilježi sa kamerom i potom objavi.

@voronina_valeria_

#makeup #makeuptransformation #transformation #sameperson

♬ original sound – 🇯🇲NERUKESSA🏳️‍🌈

Ona radi sjajne transformacija kako bi je ljudi što gledaju, često pitali da li je riječ o istoj osobi sa početka videa. Valerija u svojim snimcima na samom početku pokaže svoje lice bez šminke, sa neurednom frizurom, a nakon toga samo magne rukom preko lica i prevori se u pravu ljepoticu sa naslvonih strana.

Zbog toliko drastičnih promjena, mnogi su je napali kako to nije ona, a neki su ipak odlučili da joj stanu iza leđa. “Koliko puta se ona mora dokazati kako biste joj povjerovali. Cijenite umjetnosti i odajte joj priznanje koje i zaslužuje”- bio je jedan od komentara.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here