JEDAN NAPITAK JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI ZA ZDRAVLJE CRIJEVA: Pomaže kod brojnih problema, a jedna stvar ga čini tako moćnim!

0
207

Ukoliko želite da poboljšate zdravlje vaših crijeva, ovaj napitak treba da pijete svakog dana. Problemi sa crijevima kao što je nadutost, mučnina, gasovi, zatvor ili dijareja, mogu da budu jako neprijatni. Oni mogu da budu rezultat nekog trenutnog stresa, reakcije na pojedinu hranu, ali i signal nekog zdravstvenog problema. Ako su simptomi uporni, najbolje je da popričate sa doktorom, a u međuvremenu poradite na poboljšanju zdravlja srca.

Jedan napitak ima ubjedljivo najbolji efekat na zdravlje crijeva, a u pitanju kombuha. Za one koji ne znaju, to je fermentisani napitak koji je napravljen od crnog i zelenog čaja, šečera i simbiotičke kulture kvasca i bakterija. Napitak kombuha se može kupiti, ali možete da ga napravite i sami. Ako kupujete kombuhu, obratite pažnju na sadržaj šećera. Zbog procesa prirodne fermentacije, kombuha u sebi ima mjehuriće, a stručnjaci napominju da, jer sarži mnoge dobre bakterije..

Ostatak teksta možete da pročitate na linku OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here