ISJECKAJTE BIJELI LUK I DODAJTE OVE 2 NAMIRNICE: Dobit ćete moćan lijek koji će vam očistiti krvne sudove od masnoće (RECEPT)

0
200

Efikasan je i u borbi protiv starenja, u kombinacijai sa najvećim prirodnim savršenstvom. Mnogi znaju da je bijeli luk moćan dodatak ishrani koji se pokazao posebno snažnim u borbi protivi nfekcija, efikasno štiti od patogenih bakterija, virusa i parazita otpornih na lijekove, a isto tako je dobar i šrotiv gljivičnih infekcija, a tada je najbolji kada se svjež konzumira. U kuhanom obliku je bolji za zaštitu krvnih sudova.

Ali, dejstvo na zdravlje nije sve što ovo bogatstvo prirode može da nam ponudi. On je efikasan u borbi protiv starenja, u kombinaciji sa najvećim prirodnim savršenstvom, medom. Kako je proljeće savršeno vrijeme kako bi se posvetili njezi lica i tijela, napravite ovu sjajnu mješvainu koja briše bore. Oni koji su probali govore da su efekti vidljivi nakon kratkog vremena konzumacije.

Sitno sameljite deset glavica bijelog luka i pomiješajte sa kilogramom meda i sokom od deset limuna. U staklenoj posudi ostavite da odstoji deset dana. Nakon toga dva pputa dnevno, prije obroka, uzimati po jednu kašiku mješavine.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here