Internet se opet svađa: Koja posuda će se prva napuniti vodom?

0
348

U današnjem članku smo za vas pripremili još jednu jako zanimljivu i interesantnu mozgalicu. Mozgalice su jako dobre za razvijanje i vježbanje moždanih vijuga. Pored toga što su zaista jako korisne za mozak, mozgalice znaju biti i jako zabavne i mogu vam upotpuniti vrijeme.

Također ih mogu rješavati i odrasli, a ne samo djeca. Bilo bi jako dobro kada i uspjeli svaki dan riješiti barem jednu mozgalicu, matematički zadatak, test inteligencije… te tako održavati svoj mozak u kondiciji. Pogledajte današnju mozgalicu i pokušajte je riješiti!

Današnji zadatak nije niti malo lagan, a korisnici društvenih mreža su potpuno podjeljeni oko tačnog odgovora…  Sigurno ste se počeli pitati kada će neka nova mozgalica koja će vaše moždane stanice natjerati na razgibivanje? Nemojte brinuti, stigla je!

Pitanje je sljedeće:
Koja će se posuda prva napuniti vodom? Naime, internet je skroz poludio, a ljudi se ne prestaju svađati oko tačnog rješenja. Da li ga vi znate? Odgovora nemamo, nemojte ga tražiti… Ovaj put morate sami odgovoriti. Pitšite nam u komentare svoje odgovore.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here