Hvali se na sav glas kako je luksuzna žena, a pogledajte šta vozi Jovana Jeremić- Ovo je njen automobil, uslikali je za volanom

0
668

Jovana Jeremić je svima poznata kao kontroverzna voditeljka koja je u stalno u žiži interesovanja,mnoge zanimaju detalji iz njenog ličnog života. Tako ju je poznata ekipa Paparaco lova uhvatila kada je zajedno sa svojom kćerkom otišla u salon ljepote, a nakon toga se zaputial prema centru grada. Jovanu su tako uhvatili paparaci ispred doma njenog brata, ona je sa jednim or radnika razgovarala.

U više navrata je pričala da tu stanuje zajedno sa svojim bratom otkad se razvela. Ono što je zapalo mnogima za oko je i automobil koji vozi Jovana. Radi se o Fiat Panda, automoil crvene boje, a može se naći po cijeni manjoj od dvije hiljade eura. Sigurno da Jovanu Jeremić ovo svrstava u najskromniju u odnosu na koleginice koja dolaze iz njene branše. u nastavku članka ćemo vam ostaviti sliku njenog automobila. Šta vi mislite o ovome, samim tim što se ona toliko hvali da je bogata i samostalna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here