HAOS U EMISIJI, ZARATILE JOVANA I TAMARA! “MOGLA BI VRH NOSA MALO DA ČUKNEŠ”: JOVANA JEREMIĆ UŽIVO ISPROZIVALA TAMARU ĐURIĆ: OVA JOJ NIJE OSTALA DUŽNA

0
157

Jovana Jeremić je jedna od najpoznatijih voditeljki u našoj regiji, i ona je poznata po svom stavu i mišljenju, koje je uvije iskreno. Ona odiše posebnom i pozitivnom energijom, a njena emisija, to jeste jutarnji progam koji vodi na Pink TV je jedan od najgledanijih na našim prostorima. Ona je poznata po tome što se uvijek trudi da joj sadržaj emisije bude različit i zanimljiv.

U posljednjoj emisiji joj je gost bila bivša učesnica rijalitija Tamara Đurić koja je poznata domaćoj estradi. Ona je između ostalog pričala o plastičnom hirurgu koji je umjesto da je ljepša, od nje napravio pravi haos i upropastio joj je nos. Tamara je prije na društvenim mrežama otkrila kako je potrošila velike novce kako bi uljepšala lice, a na kraju ka rezultat sve je dobila nos koji je bio upropašten. Jovana je pitala da li je uredu da bude iskrena, pa pitala: “Mogu li nešto da ti kažem?

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here