GARANTUJEM DA ĆETE OVAKO SKINUTI 5 KG ZA MESEC DANA: DR FILGUD OTKRIO “MAGIČNI LEK” ZA MRŠAVLJENJE KOJI POMAŽE SVIMA..ŽENE U ČUDU!

0
275

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa zanimljivom temom, koja je uvijek aktuelna u vrijeme kada nam dolazi ljeto i doba za kupanje i sunčanje. Samim time, svi odmah razmišljaju kako su se zdebljali preko zime, i kako zapravo izgubiti višak kilograma na neki jako normalan način. Saša Plečević je poznati srpski nutricionista, kojeg su žene u ovoj zemlji prozvali Doktor Filgud.

On je na samom početku svog uzlaganja se obrušio na keto dijetu za koju je rekao da je čista glupost, i da se samo zdravlje može narušiti sa njom. Previše proteina, a nikako hidrata, nije nikako po nas zdravo. Detoks dijeta je isto tako po njemu i više nego nezdrava po zdravlje jedne osobe.

Ali, on ima itekako jednsotavno rješenje za sve nas koji imaju koji kilo više: “Ljudi, budite umjereni. Magični lijek za mršavljenje je umjerenost i fizička aktivnost, i to svaki mogući dan. Mi se ne krećemo Garantujemo da će svako od vas izgubiti tri do pet kilograma za mjesec dana, to je zdravo mršavljenje”- rekao je on.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here