EVO KO JE MUŽ PRAKTIČNE ŽENE, OVO NIKO NIJE ZNAO: Isplivala velika tajna, POGLEDAJTE KAKO ON IZGLEDA

0
1475

Poznata voditeljica Nataša Pavlović je u par navrata isticala da je za skladan brak ključno razumijevanje, pa je onda u jednom intervjuu imala jako interesantno izlaganje na tu temu.

– Kad se mlad čovjek zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, jer misli da će to trajati zauvijek. Međutim, jako je važno da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli” – istakla je ona za Story, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela da zna šta je on sve tačno preživio prije nego što se počeo zabavljati s njom.

“Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao, provodio se i radio sve što mlad čovjek treba da radi, tada sam mu rekla, super.”

– Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, nego mi je bilo baš drago, jer sam znala da će tada umjeti više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, baš kao i ja – dodala je Nataša, zaključujući priču ovim riječima:

– Ispričala sam mu i cijeli moj historijat, samo što moja prošlost nije bila toliko burna kao što je bila njegova. Ali, imala sam dosta mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta ja ustvari želim. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga sto posto nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za cijeli život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana se zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu – rekla je za kraj Pavlovićeva za “Story”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here