EVO KO JE CECIN NOVI ZET, POZNATI SRPSKI FUDBALER- Tijelo mu je prekriveno tetovažama, plata mu je preko 5 miliona eura- A BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U OVU PJEVAČICU (FOTO)

0
246

Iako je prije nekog vremena raskinula dugogodišnju vezu, cijela Srbija sada priča da je kćerka ceca Ražnatović, Anastasija opet u velikoj ljubavi, i to ni manje ni više nego sa popularnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom. On je trenutno jedan od najuspješnijih fudbalera Srbije, koji trenutno igra u Španiji za Sevilju, a i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ga ima na svom spisku.

Gudelj nije poznat da je bio u skandalima i također nije ljubitelj noćnog života, te su ga ranije povezivali sa još jednom pjevačicom, Sanjom Vučić iz benda Hurricane. Oni su krili vetu, a onda je Sanja prije nekog vremena rekla da je bila riječ o fudbaleru. On se nalazi u samom vrhu najplaćenijih srpskih fudbalera, a njegova godišnja plata iznosi čak 5.650.000 eura.

Da podsjetimo, Anastasija je u vezi sa Nemanjom mejesec dana. Bila je već jednom kod njega u Španiji, a on je u Beograd doalzio dva puta, a nadovno i dalje nije upoznao taštu Cecu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here