ESTRADA SE DIGLA NA NOGE NAKON SKANDALOZNIH I JEZIVIH IZJAVA TANJINOG MUŽA! SVI su stali na NJENU STRANU: Institucije POD HITNO moraju da reaguju! (FOTO)

0
351

Vijesti koje vam donosimo u današnjem članku dolaze sa domaće estradne scene. Kako ste mogli zaključiti po naslovu radi se o suprugu Tanje Savić, Dušanu Jovančeviću, koji je u mnogim situacijama pokazao gnjev i nemoć. Do sada ju je mnogo puta ponižavao iako imaju djecu.

Sada su prevazišli sve mjere, a malo je reći da je estrada time zgrožena. Naime, Tanja je upala u kolotečinu i neprestano je na meti napada svog još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji je gnjusno napada.

Sigurno će svemu ubrzo doći kraj, jer je pjevačica rekla da će poduzeti sve mjere protiv njega, a prvenstveno na sve to mislila je na svoje sinove Maksima i Đorđa. Tanja je od mnogih kolega sa estrade dobila riječi podrške, a otvoreno su joj poručili da se sa njenim nekadašnjim partnerom trebaju pozbaviti državne institucije. Dragana Mirković je bila jedna od onih koja je pružala najveću podršku Tanji Savić.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here