DVORAC UZ DUNAV, SAV U MERMERU, PLIŠU I ZLATU: OVAKO IZGLEDA LUKSUZNA VILA U KOJOJ SE TAJNO SASTAJU TANJA I DRAŠKO! (FOTO)

0
453

Vjerujemo da ste do sada upoznati sa aferom između pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Navodno je njega zbog Tanje ostavila i dugogodišnja djevojka, a i Tanjin muž sa kojim je ona i dalje u braku se oglasio i rekao je dosta uvredljivih riječi.

Sada mediji pišu da su se njih dvoje sastali u jednoj luksuznoj vili koja je u blizini Smedereva, a prema slikama koje su objavljene radi se o pravom dvorcu koji je na samoj obali Dunava. Ispred se nalazi velika fontana, a prilaz je ukrašen sa cvijećem. Kako mediji prenose, i sama unutrašnjost ove vile je luksuzna i u njoj preovladava plavi pliš i mermer.

U ovu vilu uglavnom dolaze zaljubljeni parovi koji žele da se sklone od gradske vreve i da se sakriju od očiju drugih. Tanji je navodno teško palo što su se oni razdvojili, pa je zamolila Draška da dođe, a on je to i uradio odmah nakon što se vratio sa poslovnog puta.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here