DOŠLO VRIJEME DA I NJEGA NEKO OBRUKA! Brutalna svađa između Saše i Sanje – Pričao njenim muževima, A NIKO NIJE ZNAO DA ĆE MU VODITELJICA URADITI OVO! (FOTO)

0
322

Danas donosimo neke vijesti koje otkrivaju neke zanimljive stvari sa domaće estrade. Desio se sukob između Saše Popovića i voditeljke Sanje Kužet. Sve se dogodilo u najnovijoj emisiji Zvezde Granda, a sve je počelo kada je Saša pohvalio Sanjin izgled i da joj haljina prelijepo stoji.

Nakon toga joj je Saša dobavio da svako malo ima nekoga drugoga, ali se Sanja nije upevala na tu provokaciju veće je samo rekla da ima pet saradnika po tom pitanju. U sve to se ubacila ubacila i Ana Bekuta koja je dodala kako Sanja ove godine malo “šara”, a tada je cijeli žiri počeo da pjeva: “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”.

Nakon toga je nastavila njihova komunikacija, a Saša Popović je rekao kako je Sanja trenutno u drugom braku, pa će se vidjeti kako će se situacija razvijati, da bi mu Sanja, koja spada među naše najljepše TV voditeljice dobacila: “Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i misli da se to vidi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here