“Da ne bih plaćao stanarinu, morao sam PODMIRITI gazdaricu od 72 godine! Mogla mi je baba biti, a onda se desilo nešto ŠTO NISAM OČEKIVAO!”

0
529

Danas vam donosimo jednu priču izvjesnog Mladena L, koji je na svom Fejsbuku napisao svoje iskustvo sa studiranjem u Beogradu. On je inače iz Pančeva, a kada je shvatio koliko je renta male sobe u Beogradu skupa nije mu bilo dobro. Ali, u oglasima je ugledao oglas u kojem je renta cijela soba sa kuhinjom i kupatilo, za duplo manje para nego inače.

U stanu je bila baba od 72 godine koja je bila jako fina. Nakon pet dana joj je platio za prvi mjesec, a nako par dana ga je počela ucjenjivati da sa njom provede noć ili će biti izbačen iz stana. Na kraju je pristao da bude sa ženom koja mu je mogla biti baka. Jedva je odradio posao a sutradan ga je obradovala sa doručkom.

Njemu je samo bilo u glavi da je pare za stanarinu imao u džepu. Jedno jutro je primjetio da ona nije izašla iz sobe, a kada je otišao da vidi šta se događa, ona je bila plava u licu. Pozvao je hitnu i ispostavilo se da je dobila srčani udar.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here