BILA JE SRPSKA ”KRALJICA SILIKONA”- Do prije nekoliko godina je svojim izgledom privlačila pažnju na sve strane- Danas izgleda nevjerojatno- NIKO JE NE BI PREPOZNAO (FOTO)

0
297

Tijana Đuričić je jedno vrieme nosila nadimak “kraljica silikona”, i izazvala je veliku pažnju javnosti svojim izgledom, jer je bio apsolutno neprirodan. U jednom trenutku se podvrgla mnogim plastičnim operacijama, uradila je usne, grudi i nosila je sočiva plave boje. Bila je često meta uvreda i smijeha, da bi na kraju odlučila da to sve zaustavi.

Naravno tu njenu odluku su mnogi podržali, a ona je ponovo vratila svoj prirodni izgled. Rekla je da sada živi sasvim normalan život. U jednom razgovoru je otkrial da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića, i da ga je tri godine posjećivala u zatvoru, i da su pokušali zajedno da naprave dijete.

Rekla je da joj je Kristijan upropastio život, i da čeka da je spomene u Zadruzi. Snimala ga je dok je ogovorio da jedva čeka da je vidi i da sa njom hoće dijete. Rekao je da mu je surpuga Ivana paravan za medije, i da on nema ženu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here