BALKAN JE BIO LUD ZA NJOM- Emina Jahović je izbacila iz takmičenja, a Sinan Sakić joj je pomogao- IMALA JE SAMO 13 GODINA I SADA JE OTKRILA SVE (FOTO)

0
419

Vjerujemo da se mnogi sjećaju Ilme Karahmet, koja se pojavila u takmičenju “X faktor” kada je imala samo 13 godina. Tada je cijeli region oduševila sa svojim sjajnim glasom. Ona je mnogima zapala za oko, a pogotovo Sinanu Sakiću koji je stupio sa njom u kontakt, a nakon toga je pozvao nju i njenog oca u njegov stan na Dorćolu, gdje ih je ugostio sa suprugom Sabinom.

“Izjavila sam jedno pirlikom sa slušam narodnu muziku, moj otac je dobar pjevač narodne muzike i Sinan Sakić je na prvom mjestu kada je moja porodica u pitanju. Sinan je izrazio želju da me upozna, pa su nam organizovali da odemo u njegov stan gdje je živio sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i ostali smo u kontaktu.”- rekla je ona.

“Jako mi je žao što je otišao, ali sam ostala u kontaktu sa Sabinom. Bila sam čak i njegov gost na koncertu na Tašmajdanu a to su divne uspomene koje ću pamtiti”

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here